Show/Hide Left Push Menu
Utorak, 24. januar

"Zajedno": Počinju infrastrukturni radovi Politika "Zajedno": Počinju infrastrukturni radovi četvrtak, 29 mart 2012 17:30 Autor: Bojana Vlajović Savić

Predstavnici izborne liste "Veroljub Verko Stevanović- Zajedno za Kragujevac- URS" najavili su početak infrastrukturnih radova prema prioritetima koje su odredili Saveti mesnih zajednica.

Predstavnici ove Izborne liste posetili su Uglješnicu, Deninog brdo i Vinograde.

U Uglješnici u razgovoru sa okupljenim gradjanima, nosilac liste Veroljub Stevanović najavio je da će u ovom naselju biti uredjen teren za male sportove i asfaltirane ulice Vladike Valerijana, Božidara Maslarića i Nade Dimić.

Kako je istakao, ukupna vrednost planiranih radova u Uglješnici je oko 40 miliona dinara, a asfaltiranje bi trebalo da počne narednih dana od ulice Lazara Pantelića.

Stevanović je rekao da su opravdane primedbe gradjana da se sa ovim poslovima kasni, ali je ponovio da je velike probleme prouzrokovao stečaj u Preduzeću za puteve.

Kao prioritetan posao za ovaj deo grada, predstavnici ove izborne liste istakli su izgradnju kišnog kolektora od Uglješnice do Liparske ulice na Deninom brdu.

Pored toga u ovom delu grada planirana je i izgradnja jedne raskrsnice, postavljanje uličnog osvetljenja i asfaltiranje Belodrimske ulice.

Obilazak mesnih zajednica završen je posetom mlekari "Kuč" u Vinogradima.

Ostavi komentar