Show/Hide Left Push Menu
Utorak, 24. januar

Uskoro ambulanta, garaža i trg Politika Uskoro ambulanta, garaža i trg petak, 30 mart 2012 15:48 Autor: Bojana Vlajović Savić

Predstavnici Izborne liste "Veroljub Verko Stevanović - Zajedno za Kragujevac - URS" predstavili su projekat za izgradnju Ambulante 4, podzemne garaže i centralnog gradskog trga.

Kamen temeljac za izgradnju Ambulante 4 i školskog dispanzera trebalo bi da bude položen u prvoj polovini aprila, najavili su predstavnici ove izborne liste.

Kako su objasnili, objekat bi krajem avgusta trebalo da bude završen, a radove vredne oko 90 miliona dinara finansiraće grad Kragujevac.

Prema projektu, koji su predstavnici ove izborne liste prezentovali javnosti, planirano je da se u prizemlju i na prvom spratu objekta u ulici Svetozara Markovića smesti Ambulanta 4, dok će se na drugom i trećem nalaziti školski dispanzer.

Pored toga, za ovu godinu najavljena je i izgradnja prve zatvorene garaže u Kragujevcu.

Taj objekat imaće 405 parking mesta, a njegovom izgradnjom stvaraju se uslovi za uredjenje centralnog gradskog trga, na kojem će biti izgradjen spomenik knezu Milošu i nekoliko fontana.

Realizacijom ovog projekta Kragujevac će dobiti izgled modernog evropskog grada, koji i zaslužuje, zaključuju predstavnici liste "Veroljub Verko Stevanović – Zajedno za Kragujevac-URS".

Ostavi komentar